Over Ons

UCS is een jong en dynamisch computerconsulting bedrijf dat garant staat voor een snelle maar goede service tegen een correcte prijs. De zaakvoerder Kevin Uyttersprot voert zelf de herstellingen en installaties uit. Hij heeft veel ervaring met troubleshooting van allerlei computer- en netwerkproblemen. Ook voor een advies op maat bij de aankoop van uw nieuwe computer of tablet kan u bij ons terecht.

 

Omdat we weten dat onze klanten een goede service belangrijk vinden, proberen we voor elk probleem elke keer opnieuw de beste oplossing te vinden. Hierdoor hebben we in een aantal jaren een ruime groep van vaste en tevreden klanten kunnen verzamelen. Hun reacties kan u lezen op onze website.

Om onze service verder te blijven optimaliseren vinden we ook uw mening belangrijk. Daarom willen we graag dat u uw ervaringen met ons deelt, dat kan via het contactformulier op de website.

Contacteer ons

Bel ons op +32 477 220 778 of bezoek onze contactpagina.

Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een website met een fris design dat paste bij mijn logo. Professionele en snelle service. Ook aanpassingen op het laatste moment waren geen probleem.

Karolien U - diëtiste Karolien
U kunt ons vandaag nog bellen!

+32 477 220 778

Hulp op afstand?

Teamviewer

Heeft u al een kortingsbon?

Bekijk hier de mogelijkheden